Route

Met het openbaar vervoer

Met de trein naar Utrecht CS. Je neemt daar bus 4 richting Voordorp. Uitstappen bij halte Simón Bolivarstraat. Even voorbij de halte rechtsaf is de Simón Bolívarstraat. Die ga je in en aan het eind van de straat ga je rechtsaf. Daar zijn parkeerplaatsen voor auto's en fietsen. Ongeveer 20 meter verder aan je rechterhand is de ingang via een tuinhek. Volg het pad en je ziet al snel het tuinhuis voor je (een vrijstaand gebouw met een grasdak).

Met de auto

Uit de richting Amsterdam:

A2 richting Utrecht, afslag Ring Utrecht Noord, Maarssen, Hilversum. Alsmaar de weg volgen, ongeveer 5 km. Bij twee rotondes rechtdoor. Bij de derde rotonde rechts aanhouden (richting Tuindorp). Na een viaduct en een spoorwegovergang ga je vlak na een benzinestation linksaf. Bocht naar rechts volgen en bij T-kruising links. Je gaat nog een keer een spoorlijn over en je rijdt na een paar honderd meter op een rond flatgebouw af. Vlak voor die flat kun je rechtsaf. Dat is de Simón Bolivarstraat. Verder als bij openbaar vervoer.

 

Uit andere richtingen:

Vanaf de A2, A12 of de A28 eerst de A27 (ring Utrecht Oost) richting Hilversum nemen. Op de A27 afslag De Bilt (30) aanhouden. Afslag De Bilt nemen en onderaan de afslag bij stoplichten linksaf, richting Utrecht. Bij de eerste rotonde rechtsaf, Voordorp. Hier zijn ze erg met de weg bezig en is het steeds anders. Links van je is water, rechts en iets verderop de brandweer. Bij de T-kruising rechtsaf en je rijdt op de Aartsbisschop Romerostraat. Na een paar honderd meter rijd je op een rond flat­gebouw af en vlak voor die flat kun je rechtsaf. Dat is de Simón Bolivarstraat. Verder als bij openbaar vervoer.

Plattegrond van het Groene Dak met de route naar het tuinhuis.

Route berekenen + kaart

Klik op de kaart voor een routebeschrijving met Google Maps vanaf jouw vertrekpunt.

Klik op de kaart voor een routebeschrijving met Google Maps vanaf jouw vertrekpunt.
Klik op de kaart voor een routebeschrijving met Google Maps vanaf jouw vertrekpunt.