Inschrijven als aspirantlid

Wil je in Het Groene Dak komen wonen? Je kunt dan het beste aspirantlid worden van de Vereniging Het Groene Dak. Je komt dan op een wachtlijst. Gemiddeld komen 2 á 3 woningen per jaar beschikbaar voor verkoop/huur.

 

Voordeel daarvan is dat je door ons wordt geïnformeerd als er een woning vrijkomt die aan jouw wensen voldoet. De mensen die op de wachtlijst staan komen als eerste in aanmerking. Ook ontvang je de bewonerskrant, ’t Groeiend Dak, die een aantal malen per jaar verschijnt. 

 

Wat moet je doen om aspirantlid te worden?

  1. Vul onderstaand inschrijfformulier in, sla het op en verzend het naar: leden.groendak@gmail.com.
    Dan zijn we op de hoogte van je gegevens en woonwensen.
  2. Stort initieel € 16 op IBAN-nummer: NL 32 TRIO 0254 68 46 02, t.n.v. Vereniging Het Groene Dak. Vermeld daarbij je adresgegevens. Vanaf dat moment ben je aspirant-lid van de Vereniging Het Groene Dak.
  3. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 7, op bovenstaand IBAN-nummer. We stellen het op prijs als je de tijdige overmaking hiervan ieder jaar zelf bijhoudt.

Er zijn in het Groene Dak huurwoningen en koopwoningen, onderverdeeld in verschillende soorten en grootte.

 

De huurwoningen bestaan uit clusterwoningen (appartementen waarin voorzieningen in meer of mindere mate gedeeld worden), en uit zelfstandige woonvormen (appartement of eensgezinswoning). Het Groene Dak streeft ernaar om de huurwoningen onder de sociale huurgrens te verhuren, de huurprijs kan stijgen boven deze grens, dat is afhankelijk van je inkomen. Koopwoningen zijn allemaal zelfstandige woonvormen bestaande uit appartementen en eensgezinswoningen. Uitgebreide informatie vind je hier.

Let op: voor de huurwoningen gelden landelijke en gemeentelijke bepalingen. Je dient ingeschreven te staan bij Woningnet Utrecht. Daarnaast gelden inkomensbepalingen voor de huurwoningen, meer informatie hierover kun je vinden bij woningbouwvereniging Portaal (de feitelijke verhuurder) en Woningnet.

http://portaal.nl/utrecht.aspx

http://www.woningnetregioutrecht.nl


Heb je meer informatie nodig?

Contactpersoon is: Ric Exterkate

leden.groendak@gmail.com

Inschrijfformulier

Dit inschrijfformulier is voor één huishouden; dus als je huishouden meerdere personen telt, kies je één persoon als vertegenwoordiger.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.